Πρωτοσέλιδα

Αγαπητέ Συμμαθητά,

Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το Σεπτέμβριο του 1970, νέοι απόφοιτοι Λυκείου, μετά από επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ,διαβήκαμε την Πύλη της στο Πεδίο του Άρεως, γεμάτοι όνειρα ,αγάπη και πίστη σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής μας .

Χρόνια ευθύνης από τη πρώτη μέρα εισόδου μας στη Σχολή, αλλά και χρόνια δημιουργικά, παραγωγικά με εντάσεις, αναμνήσεις , δεσμούς φιλίας και νοσταλγικές αναπολήσεις.

Χρόνια που στο διάβα τους, πάντα στη σκέψη και στα χείλη μας, ήταν ο Ύμνος του Ευέλπιδος, σταλάζοντας στις ψυχές μας δύναμη υπομονή, επιμονή, στωικότητα και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας.

Χρόνια που δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τα περπατήσουμε όπως ξεκινήσαμε, όλοι μαζί .

Tο ΔΣ του Συνδέσμου, σεβόμενο  τα κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης της πρωτοφανούς αυτής υγειονομικής κρίσης και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες ή και όχι συναντήσεις, για αυτό εύχεται σε όλους τους συμμαθητές να είναι η επέτειος αυτή, αφορμή για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών μας με υγεία, αγάπη και την ευόδωση κάθε προσπάθειας ατομικής και οικογενειακής.

 

Με Συμμαθητική Αγάπη

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Γουμαλάτσος

 

O Καιρός